Forum dla kobiet i nie tylko, zadbaj o siebie - pielęgnacja ciała, odchudzanie, nasze zdrowie, najlepsze diety, dyskusje i porady. Forum dla aktywnych i ciekawych ludzi.
Co dzieci robią po zajęciach lekcyjnych? Uczęszczają na dodatkowe? Chóry, języki obce, basen? Czy z wami spędzają czas? Chciałam swoje dzieci zapisać żeby były aktywne ale jak pytałam córkę to mówiła, że chce na tańce jakieś. Może coś polecicie?
Moja córka chodzi na dodatkowe zajęcia gimnastyczne po lekcjach. Bardzo je lubi. Teraz jednak wakacje się zbliżają i będzie dwa miesiące przerwy. Również myślę o tym by ją gdzieś dodatkowo zapisać. A orientowałaś się czy w domu kultury czegoś nie organizują?
Widze, że nie tylko ja mam taki problem. To znaczy nie żeby ktoś pomyślał, że nie chce mieć dziecka w domu ale jestem jak najbardziej za tym, żeby miało jakieś formy aktywności nie tylko fizycznej, rozwinie się w ten sposób a nie tylko te komputery.. Nie patrzyłam w domu kultury. Mieszkam w Warszawie a raczej w okolicach, spróbuje się zorientować.
Jest ogłoszony casting do tej grupy , a z tego co czytam to te dzieci nawet z telewizją współpracują. Nawet warto się tam pokręcić, może jakaś kariera dla dziecka się szykuje?
Kariera karierą, ważne żeby dziecko zajmowało się tym co uwielbia Jeżeli lubi śpiew lub taniec to warto zapisać je do takiej grupy muzycznej. Jestem jak najbardziej za, żeby dziecko rozwijało swoje pasje zamiast siedzieć przed laptopem.
Moja córka po lekcjach w każdy wtorek oraz piątek chodzi do szkoły muzycznej. Fantastycznie gra na skrzypcach. Oczywiście muzyczny talent odziedziczyła po tatusiu .