Forum dla kobiet i nie tylko, zadbaj o siebie - pielęgnacja ciała, odchudzanie, nasze zdrowie, najlepsze diety, dyskusje i porady. Forum dla aktywnych i ciekawych ludzi.
U mnie od jakiegoś czasu też ginekolog reguluje mi cykle hormonami a że potrzebowałam też zabezpieczenia przed ciążą to wypisała mi tabletki vines z niską dawką hormonów ale o wysokiej skuteczności
Jeśli masz problemy z zajściem w ciążę warto udać się do lekarza. Na pewno przepisze Ci leki które pomogą znajdzie przyczynę. Z tego co wiem warto też wspierać sie suplementami takimi jak np https://aptekaprima24.pl/parenton-x-60-kaps Podobno są bardzo skuteczne i wspomagają gospodarkę hormonalną.
mierzenie temp czy kalendarzyk to mi bardziej pasuja pod planowanie dziecka wyliczanie dni plodnych itd... na zapobieganie ciazy lepiej juz zainwestowac w cos bezpiecznego tak tabletki czy wkladka levosert
Może pełnić obie te funkcje. Dla mnie kalendarz dni płodnych to świetna forma samokontroli, dobrze poznałam swój organizm. Razem ze stosowaniem prezerwatyw czuję się pewnie. A jeśli zechcemy mieć dzidzię, to będzie jeszcze łatwiej