Forum dla kobiet i nie tylko, zadbaj o siebie - pielęgnacja ciała, odchudzanie, nasze zdrowie, najlepsze diety, dyskusje i porady. Forum dla aktywnych i ciekawych ludzi.
Gdzie wybieracie w tym roku na letni urlop? Szukam jakiegoś fajnego miejsca, ale interesuje mnie bardziej urlop w kraju niż poza granicami. W tamtym roku byliśmy nad morzem, było fajnie, ale z kąpieli dużo nie skorzystaliśmy, bo woda była potwornie zimna. Góry odpadają ze względu na małe dziecko. Znacie jakieś fajne ciekawe miejsca na letni wypoczynek z maluchem?
A jak małe jest to dziecko? Jeśli już nie niemowlę to polecam wybrać się nad jezioro. Chodzące dziecko będzie miało wiele frajdy, a i słońce nie będzie dla niego tak niebezpieczne. Może Mazury? Kilkukrotnie tam byłam w różnych miejscach i w razie czego mogę coś zaproponować
Zgadzam się 100 procentowo, jak z maluchem to tylko nad jezioro, woda dużo czystsza i cieplejsza niżeli na morzu. Jeżeli chodzi o mazury, to hmm okolica dobra, cicha idealna na ognisko. Można ciekawe opowieści poopowiadać, ach te czasy młodości
Słyszałam wiele pochlebnych opinii na temat ośrodku wypoczynkowego, który oferuje domki na mazurach http://rentyny.net/ . Jeszcze tam nie byliśmy bo w tym roku akurat jedziemy na południe, ale kiedyś na pewno zwiedzimy tamtą okolicę.
Szczerze mówiąc, nawet nie pomyślałam o Mazurach a to przecież idealne miejsce na wypoczynek z maluchem. Fajny ten ośrodek w Rentynach, sądząc po zdjęciach i ceny bardzo przystępne jak na takie warunki. Dużym plusem jest dobry dostęp do jeziora i plac zabaw. Okolica też jest bardzo ładna. Na pewno wezmę go pod uwagę.
Ja wybieram się w tym roku do Szczecina, nie na wakacje, ale na wieczór panieński, który mam zorganizować, nie wiecie gdzie jest dobry striptizer ceny? ponieważ poszukuję